Politika zasebnosti

Zasebnost

Z registracijo v spletni trgovini M&M Intercom, uporabnik dovoljuje, da sme podjetje M&M Intercom, d.o.o., Letališka cesta 33f, 1000 Ljubljana kot upravljavec zbirke osebnih podatkov posredovane osebne podatke uporabiti in obdelovati v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov ter z namenom, ki je določen v nadaljevanju.

Upravljavec obdeluje osebne podatke uporabnika, ki jih je le-ta vnesel v registrski obrazec (fizična oseba: ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj, telefon ali GSM - neobvezno, datum rojstva - neobvezno, elektronski naslov, geslo); pravna oseba: ime, priimek, telefon ali GSM, davčna številka, elektronski naslov – v kolikor iz njega izvirajo osebni podatki, geslo, ponovitev gesla).

Prav tako pa se zbirajo tudi naslednji podatki: podatki o nakupih in obračunanih ugodnostih: datum nakupa, vrsta nakupa, vsebina nakupa, vrednost nakupa, način plačila.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil za potrebe izpolnitve naročila (izvajanje transakcije, izstavitev računa, dostava izdelka, vse v zvezi z naročilom) in ostalo z naročilom povezano in potrebno komunikacijo.

V primeru morebitnih vprašanj v zvezi z varstvom osebnih podatkov, lahko uporabnik slednja posreduje na naslov Letališka cesta 33f, 1000 Ljubljana ali preko elektronske pošte ne e-naslov shop@mm-intercom.si.

Ponudnik se obvezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke kupca ter podatke o nakupih, navadah kupca uporabljal in hranil v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Ponudnik neposredno zbira informacije, ki jih kupci navedejo ob naročilu. Ponudnik teh informacij ne razkriva tretjim osebam oz. jih bo razkril tretjim osebam zgolj ob izpolnjenih pogojih iz Zakona o varstvu osebnih podatkov. Spletne strani za naročilo izdelkov ter prenosi so zaščiteni in ustrezno tehnično oz. elektronsko varovani. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi kupec sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega informacijskega sistema oz. elektronske naprave.

 

Splošni pogoji prijave in prejemanja e-novic

Podjetje M&M Intercom d.o.o., Letališka 33f, 1000 Ljubljana, s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic določa obveznosti, pravice in pogoje za uporabo ter upravljanje z osebnimi podatki prijavljenih uporabnikov.

Na e-novice se lahko prijavijo fizične ali pravne osebe, ki se prijavijo na prejemanje e-novic na spletnem mestu www.mm-eshop.si in ob prijavi oddajo svoj e-naslov.

M&M Intercom d.o.o., Ljubljana (v nadaljevanju: M&M Intercom), spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene z obrazcem za prijavo na spletnem mestu www.mm-eshop.si, varoval skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1).

S prijavo na e-novice podjetja M&M Intercom:

  • se strinjam s splošnimi pogoji prijave, zbiranjem, hranjenjem, prejemanjem in obdelavo osebnih podatkov; vse morebitne spremembe bodo sproti zavedena na M&M Intercom spletnem mestu.
  • dovoljujem podjetju M&M Intercom, da na podlagi predloženih podatkov vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje podatke v svojih zbirkah kontaktov ter druge podatke o meni kot uporabniku e-novic, na način in v namene, opisane v nadaljevanju;
  • izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam, da M&M Intercom preneha uporabljati moje osebne podatke za neposredno trženje in pošiljati informacijska gradiva.

 Nameni zbiranja, shranjevanja in obdelave podatkov uporabnika so:

  • pošiljanje tehničnih novic,
  • pošiljanje akcijskih ponudb,
  • pošiljanje tehničnih publikacij,
  • strokovno svetovanje,
  • pošiljanje video vsebin,
  • pošiljanje vabil na dogodke,
  • obdelavo podatkov za morebitno izvedbo nagradne igre s komunikacijo sodelujočih po e-pošti,
  • za obdelavo podatkov pri nadaljnji komunikaciji,
  • tržne raziskave.

Uporabnik lahko prekliče svojo prijavo v bazo tako, da v prejetem sporočilu z e-novicami klikne povezavo za odjavo od prejemanja e-novic. Uporabnik lahko odjavo e-novic in izbris kontakta zahteva z zahtevkom, ki ga pošlje po elektronski pošti na e-naslov info@mm-intercom.si. Po dokončni potrditvi odjave uporabnika s seznama uporabnikov izbrišemo vse podatke.

Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na podlagi pisnega preklica uporabnika, se podatki izbrišejo oziroma uničijo.

M&M Intercom se zavezuje, da ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja posredoval osebnih oz. drugih podatkov tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, vpogled v osebne oz. druge podatke udeleženca oz. uporabnika razen, če, bi od njega to zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu ali za potrebe postopkov pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Prijavite se na e-novice